Het is mijn passie mensen en bedrijven te laten stralen.

Ik creëer merken en ontwerpen met een eigen identiteit en uitstraling.

Over

De studio

Zicht Ontwerp is een creatieve design studio waar identiteit en uitstraling samen komen, Wij creëren daadkrachtige merken en ontwerpen. Dat doen we door een combinatie van grafisch ontwerp, illustratie, fotografie en webdesign met een voorliefde voor merk identiteit & lifestyle design. De studio is opgericht door ontwerper Janneke Lutgerink in 2016. 

Door de verbinding die ik heb met mijn klanten komen we samen tot krachtige ontwerpen die passie en liefde (voor het vak) uitstralen.

Samen met gedreven ondernemers creëer ik daadkrachtige ontwerpen die hun eigen merk, identiteit en uitstraling geven. Dat doe ik met een passie voor grafische ontwerp, illustraties, website en fotografie. Hiervoor zijn zij beter zichtbaar en trekken zij de klanten aan die bij hen passen.

 

BNO Lidmaatschap

Zicht ontwerp bezit het lidmaatschap van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers). Deze organisatie is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn dan ook de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing (algemene voorwaarden).