Creatieve, intuïtieve vormgever

Zicht Ontwerp is een creatieve design studio waar de identiteit en uitstraling van jou en je merk samen komen, ik creëer daadkrachtige merken en ontwerpen. Dat doe ik door een combinatie van illustratie, grafische ontwerp, fotografie en webdesign. Door een duidelijke huisstijl neer te zetten kom je met consistente beelden naar buiten en straal je betrouwbaarheid uit.  

Maar ook jij zélf bent belangrijk. Als je merk niet past bij jouw eigen persoonlijkheid, straalt het ook niet uit waar jij als ondernemer voor staat. Alles is namelijk energie en de energie die jij uitstraalt kan je in contact brengen met mensen die interesse hebben in jouw merk. Door de verbinding die ik heb met mijn klanten komen we samen tot krachtige ontwerpen die passie en liefde (voor het vak) uitstralen.

Ik werk met jouw energie, door te voelen waar jouw verlangens en wensen liggen, kunnen we een stevig merk neerzetten. Hiervoor zijn zij beter zichtbaar en trekken zij de klanten aan die bij hen passen.

Als je me dat een aantal jaren geleden vroeg, dan wist ik het niet! Ik was altijd op zoek. Al sinds mijn tienerjaren voelde ik veel, las veel zelfhulpboeken en was constant op zoek naar een diepere betekenis en het gevoel dat ik er nog niet was. Nu weet ik dat gewoon ‘zijn’ genoeg is. Dat je het niet altijd kan weten maar dat het goed is zoals het is. Dit bovenstaande geeft meteen ook duidelijk weer hoe ik nu in het leven sta.

Ik ben Janneke Visser, moeder van 2 jongens Borus (12) en Bruno (10). Sinds een paar jaar weet ik dat ik hooggevoelig ben, en heel goed met energie kan werken. Ik bezit intuïtieve gaven om bij je in te voelen en naar boven te halen wat belangrijk is voor jou. Maar dat zet ik het liefste in door met mijn creativiteit aan de slag te gaan. Die creativiteit zie je ook terug in mijn uiterlijk, ik draag graag bloemenjurken en hou heel erg van kleur en dansen.


Als je ergens met een lach binnenloopt geloof ik dat je een lach terugkrijgt door mijn openheid maak ik vaak een praatje met iedereen. Het licht verspreiden dat sprankelt in mijn binnenste en iedereen laten zien dat zij ook een lichtje in hun binnenste hebben, dat is mijn missie in het leven. Het is daarom wel grappig dat veel mensen onafhankelijk van elkaar mij zonnestraal noemen. Ik hou van gezelligheid, geloof dat liefde alles kan overwinnen in het leven en benader dan ook graag alles liefdevol. Dat zorgt voor de nodige uitdagingen maar maakt mij ook moedig.

Over mij

Vanuit je hart

Wil jij als ondernemer zichtbaar worden van binnenuit. Laten zien wie jij bent en daardoor een consistent merk neer te zetten. Een merk waarin je de persoon die
jij bent terug ziet. Die zijn passie volgt en onderneemt vanuit zijn hart. Laten we de mogelijkheden bespreken.