Ontwerpen in de breedste zin van het woord

Bij het ontwerpen van een huisstijl is het belangrijk om te weten wat de klant wilt, als je merk niet past bij jouw eigen persoonlijkheid, straalt het ook niet uit waar jij als ondernemer voor staat. Een visuele identiteit begint met een logo, kleurgebruik en het lettertype. Van daaruit kun je allerlei verschillende uitingen creëren, websites, brochures, briefpapier, visitekaartjes, of advertenties.

Op deze manier kun je een duidelijke huisstijl neerzetten, in je eigen unieke stijl. Zodra je een nieuw initiatief neerzet of een nieuwe communicatie-uiting creëert voor jouw merk, zul je deze moeten toetsen aan je eigen huisstijl. Is jouw huisstijl in lijn met elkaar? Zo niet dan help ik je daar graag bij. 

Bij het ontwerpen van jouw merk is het belangrijk dat het altijd jouw unieke uitstraling heeft, zodat je betrouwbaarheid uitstraalt. Als je merk past bij jouw eigen persoonlijkheid, straalt het ook uit waar jij als ondernemer voor staat. Maar ook jij zélf bent belangrijk, jouw klanten willen jou zien. Zien met wie ze te maken krijgen en wat jij uitstraalt.

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je bestaande een nieuwe look en feel geven. Authentieke websites die jouw merkbeleving weergeven en je de aanvulling is op het totaalconcept van jouw Merk is. Dan ben je bij Zicht Ontwerp aan het goede adres.

Geef jou website de makeover die het nodig hebt.

Vanuit je hart

Wil jij als ondernemer zichtbaar worden van binnenuit. Laten zien wie jij bent en daardoor een consistent merk neer te zetten. Een merk waarin je de persoon die
jij bent terug ziet. Die zijn passie volgt en onderneemt vanuit zijn hart. Laten we de mogelijkheden bespreken.