Zichtbaar zijn is belangrijk als ondernemer, dat doe je door je bedrijf, jezelf en dus je merk te laten zien. Om online zichtbaarheid te vergroten deel je berichten en foto’s op social media. En in dat totaalpakket van je branding is je website het visitekaartje. Want als je naar iemand toe wilt, bijvoorbeeld een masseur. Dan ga je eerst naar de website en de website is je online visitekaartje. Daar krijgen de mensen een eerste indruk van je bedrijf, met wie heb ik te maken, en wil ik daarmee samenwerken. Een website is dus heel belangrijk in de propositionering van je Merk. 

Omdat ik van binnen naar buiten werk, wil ik eerst weten met wie ik mag werken en voor wie ik een website maak. Een goede website is geen opsomming van mooie dingen, maar vertelt je authentieke merkverhaal. Jouw boodschap en je klanten staan centraal.

Miranda Thoma

Online zichtbaar

De eenheid

Online shine

Huis van Bewust-zijn

Online

Administratie kantoor Koggenland

Online

Goodlife

Online zichtbaar

Jouw Transformatie

Online Shine

Een gehele website om online zichtbaar te zijn in 3 pakketen. Als je alleen de vormgeving van je website wil laten doen.
Kijk dan bij branding pakketten op de tab Grafisch Vormgeving of klik hier.

Vanuit je hart

Wil jij als ondernemer zichtbaar worden van binnenuit. Laten zien wie jij bent en daardoor een consistent merk neer te zetten. Een merk waarin je de persoon die
jij bent terug ziet. Die zijn passie volgt en onderneemt vanuit zijn hart. Laten we de mogelijkheden bespreken.