Als kind al werd ik blij van mooie dingen,en in alles kan iets moois zitten. In een boom met net ontluikende bloesem, in een vogeltje dat vliegt. Toen ik tijdens mijn studie de mogelijkheid kreeg om digitaal te ontwerpen deed ik niks anders meer op mijn vrije momenten. De computer was een wereld waarin ik kon wedromen en creëeren.

Ik startte tijdens mijn studie mijn eigen bedrijf om mijn ontwerpen te verspreiden maar ik miste ervaring, dus toen ik afgestudeerd was besloot ik werkervaring op te gaan doen. Ik leerde over mode, voeding en spirualiteit over complexe website systemen, presenteren en zakelijk inzicht. Na ongeveer 9 jaar bij verschillende werkgevers merkte ik dat ik de vrijheid verloor om te ontwerpen. Ik besloot een opleiding fotografie te gaan doen en doordat ik weer creatief aan de gang ging wist ik dat ik mijn droom wilde waarmaken.

Ik besloot voor mezelf te gaan beginnen, weer kon ik geïnspireerd worden en creëeren, nu voor mijn eigen opdrachtgevers. Maar om opdrachtgevers te vinden moest ik zichtbaar zijn, zo ontstond Zicht Ontwerp. En naarmate ik langer ondernemer was, kwam ook de verbinding met mijn eigen ontwikkeling steeds meer op gang. Want als ondernemer blijf je ontwikkelen niet alleen op je eigen vakgebied maar ook in je eigen-wijsheid.

Door naar binnen te gaan en de verbinding met mijn eigen ik te voelen, kwam de verstilling en de verzachting. De inzichten inspireerde mij enorm en de computer waarin ik weer kan creëeren komt op die manier prachtig samen met de kennis en wijsheid die in jezelf zit. Zo is de cirkel met mooie dingen weer rond. Want Zicht Ontwerp helpt je niet alleen zichtbaar te worden maar ook om je zicht te geven op wie jij als ondernemer bent. En daarom doe ik wat ik doe, van binnen naar buiten. Want het mooiste dat er is ben jij, en dat mag de hele wereld zien.

#eigenwijsheid #zichtontwerp #ondernemen #verbinding #verstilling #mooiedingen #creëeren #dromen #computerontwerp #grafischontwerp #zichtbaarheid #voelen #inzichten #wijsheid #zichtbaaralsondernemer Credits @fotovandana
Zicht Ontwerp