Via Instagram kwam ik een advertentie tegen van Saal Digitaal Nederland waarin ik hun wanddecoratie mocht testen. Ik heb nog nooit iets getest, en heb daarom eerst even vooronderzoek gedaan. Meerdere mensen mochten testen dus dit was save. Ik vulde alle nodige formulieren in. En werd uitgekozen om te testen.

Software

Eerst kiezen welk soort wanddecoratie ik wilde gebruiken. Nadat ik de website goed had bekeken, had ik besloten om een afbeelding op aluminium te laten printen. De software van Saal heb ik gedownload en was praktisch te gebruiken. Dat heb ik eerst even getest zodat ik wist wat ik kon gaan maken om uit te laten printen.

Ontwerpen

Maar dan komt het moeilijk gedeelte wat gaan we uitprinten, ik besloot iets voor Zicht Ontwerp te doen. Ik pakte mijn beeldmerk en sfeerbeelden erbij en ben aan het ontwerpen geslagen. Ik gebruik standaard een afbeelding met pioenrozen, een fotocamera en mijn eigen ontworpen pioenen. Dit is mijn cover image die ik ook gebruik op bijvoorbeeld Facebook. Ik was heel blij met het resultaat en via de software van Saal Digitaal kan je de afbeelding gemakkelijk plaatsen en eventueel nog verschuiven, zodat deze perfect op de plaat gedrukt wordt.

Levering

Na 8 dagen heb ik de afbeelding op aluminium binnen gekregen, goed verpakt. Ik heb nog geen idee waar hij uiteindelijk komt te hangen, maar ik ben zeer enthousiast over het eindresultaat. Is toch altijd weer spannend om uit te pakken als er z’on groot pakket wordt bezorgt. De kwaliteit is zeer goed en een redelijk snelle levering. Saal-digitaal bedankt dat ik de wanddecoratie mocht testen, uiteraard zeer tevreden. Toekomstige klanten die interesse hebben in een Alu-Dibond wanddecoratie zal ik zeker verwijzen naar Saal Digitaal.

Saal Digitaal Nederland

Beste nu ook een wanddecoratie met € 15,- korting bij Saal Digital, ga naar de website van Saal Digitaal voor meer informatie.
*€ 15,- waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-12-2018. De minimale bestelwaarde is € 30,- excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig te gebruiken.