Zoals iedereen weet is het tegenwoordig maar wat belangrijk om professioneel op de foto te gaan. Internet is toegankelijk en ontzettend snel, uit onderzoek blijkt dat men je product of dienst pas aanschaft nadat ze op je web site zijn geweest. Dan wil je uiteraard wel professioneel voor de dag komen met een zakelijk portret. Want jij bent tenslotte wat je uitstraalt “verzorgt”. Een goede profielfoto is een mooie aanvulling op alle mogelijke manieren waarop je je presenteert.

 

Weg met die camera

Maar wat nou als je het vreselijk vind om op de foto te gaan, dat de camera erbij komt en dat je denkt “he gat, moet dat nou”. Dat is nou juist het probleem, want wat je uitstraalt, ontvang je of in dit geval wordt vastgelegd. Dus weg met die angst voor de camera want dat hoeft echt niet, door een persoonlijke aanpak en de manier waarop je door het proces wordt heengeleid kan iedereen goed op de foto komen. En door de juiste profiel foto komt weer zelfvertrouwen.

 

Selfie

En iedereen weet dat een vakantiekiekje of een selfie tegenwoordig echt niet gelijk staat aan een zakelijk portret. En professioneel overkomen op social media is zeker wel belangrijk, want we zijn iedere dag zichtbaar op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Het is een manier om met onze omgeving in contact te blijven, ons netwerk te verbreden en natuurlijk lekker foto’s van anderen te beoordelen.

 

Presenteer jezelf

Wil jij het nu eens goed aanpakken en jezelf mooi presenteren? Laat dan een goede foto maken tijdens een profielfoto shoot. Want een goede profiel foto moet zeker aan een onderstaande eisen voldoen.
  1. Zorg voor een uitsnede van je hoofd en klein stukje bovenlichaam
  2. Let op de kleuren in kleding en achtergrond.
  3. Zorg dat je er verzorgt en representatief uitziet
  4. Wek vertrouwen door vriendelijk in de camera te glimlachen, hiervoor maak je contact.
  5. Gebruik overal dezelfde foto, LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook.
  6. Laat een goede foto maken, zodat de juiste belichting wordt gebruikt, je op je gemak wordt gesteld en je trots kan zijn op je Zakelijke portret.

 

Maak een afspraak

Heb je interesse in een profielfoto vanaf € 65,- excl. BTW kan ik deze al voor je verzorgen. Je krijgt dan 4 lage resolutie images die je kunt gebruiken op social media, wil je een hogere kwaliteit foto? Die kun je altijd nabestellen. Voor meer informatie neem contact op met janneke@zicht-ontwerp.nl