Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in mijn leven. Ik ben moeder geworden, wij zijn verhuisd en heb zelf ook een behoorlijk ontwikkeling doorgemaakt. Daar ben ik nog steeds mee bezig. Toen ik laatst met een opdracht bezig was dacht ik, het wordt tijd voor een andere naam. Art Identity bestaat al sinds 2002, toen ik voor mezelf begon naast mijn studie. In 2009 veranderde dat toen ik een baan had en steeds minder eigen werk ging maken, ik hield Art Identity aan als blog en persoonlijk portfolio. En nu ik op deze nieuwe plek woon heb ik meer ruimte, meer inzicht op mijn ontwikkeling, meer zicht op mijn werk. Vandaar dat we nu de stap gaan maken van Art Identity naar Zicht Ontwerp. Art Identity is engels en ontstaan omdat wij ooit de passie hadden om te gaan emigreren naar Canada. Dan had ik mijn eigen bedrijf daar voort kunnen zetten. Maar door verandering in regels en mijn eigen ontwikkeling vind ik Art Identity niet meer bij het Hensbroekse leven passen. Zicht Ontwerp kan iedereen in Hensbroek en omgeving intikken zonder na te denken over hoe je het schrijft. Dus vanaf nu heet Art Identity zicht ontwerp.