Een tijdje geleden werd ik gecontact door Linda van de Fotofabriek. Zij stelde mij voor dat ik hun canvas uit mocht testen voor een ontwerp van mij. Omdat ik niet gelijk een klant hierin wilde betrekken, duurde het een tijdje voordat ik mijn product bestelde.

Proces

Tijdens het proces liep ik tegen een paar dingen aan. Ik wilde de zijkanten niet uitrekken maar omklappen dat was niet mogelijk, een kleur geven was wel mogelijk maar een verloop in kleur helaas niet. Toen ik mijn ontwerp uiteindelijk aanpaste was ik heel tevreden. Maar voor iemand die niet goed kan omgaan met Canva, Photoshop of een ander foto bewerkingsprogramma is dit wel erg jammer en zou dit een toevoeging zijn aan Fotofabriek.

Levering

En toen was het natuurlijk afwachten. Hoe gaat de canvas worden, de levering ging super goed en hij was vrij vlot binnen. Toen ik de doos die keurig ingepakt was uitpakte was ik heel verrast met de mooie hoeken die om de canvas heen zaten. Deze waren echt een toevoeging aan de verzending.
De manier waarop het canvas vastgezet is was iets minder mooi, niet zo heel erg straks, de vouwen waren duidelijk te zien en dat vind ik echt geen toevoeging. Hierdoor ontstond duidelijk onbalans in de rand om de canvas heen en was het geen strak geheel.

Prijs Kwaliteit

Daarentegen was de kleur en het papier wel heel mooi en dat is gelukkig de reden waarom ik hem in de kamer heb opgehangen. De canvas zou ik niet gebruiken voor klanten. De prijs kwaliteit verhouding was een daarentegen prima. Voor huis tuin en keuken gebruik zou ik fotofabriek gebruiken. Maar als iemand mij vraagt welk canvas ik zou adviseren zou ik niet voor de fotofabriek kiezen.